tr>   
   
   
   

 

Beste mensen, 

Sacha's nieuwe carnavalsnummer is opgenomen. Het liedje heet "Veer goon Roeje" en belooft een echte carnavalskraker te worden voor het seizoen 2012-2013. De verwachtingen zijn hooggespannen! Wie weet, wordt het weer zo'n knaller als "Onderaan de Berg of Doog ins met", waarmee Sacha Limburg veroverde. Eind september wordt dit liedje gepromoot bij de diverse Limburgse radiostations! Dussssssss.....laat je verrassen!! Het lied is te beluisteren via videoclips. Voor Sacha kan de carnaval al beginnen!!

Interesse voor een optreden? Neem dan contact op met Sacha middels het contactformulier op de website.

 

Beste mensen, 

De maand oktober is de maand van de oktoberfeesten. Ook voor deze feesten is het repertoire van Sacha zeer geschikt. Naast Sacha's repertoire (zie videoclips), zingt Sacha ook de golden oldies zoals Helena en Fiesta Mexicana.


Beste mensen,

Voor de carnaval 2012 heeft Sacha 3 nieuwe nummers opgenomen. Loate veer noe drinke, Neet euver de Sjreef en wat Un lekker Stjok. Deze nummers waren een geweldig succes tijdens de optredens van Sacha tijdens de carnaval.


Beste mensen,

Het LVK lied van Sacha is klaar ! Het lied heet: Kiek waat ein Bein ! Met dit lied zal Sacha Valkenburg vertegenwoordigen in de voorrondes van het LVK Op 20 december 2010 zal op L1 bekend worden gemaakt welke liedjes de halve finale van het LVK zullen bereiken. Of Sacha's lied hierbij zal horen, blijft een verrassing ! Mocht Sacha in de halve finale terechtkomen, zal in januari 2011 een promotie tour worden gehouden. Hierover zal eind december 2010 meer informatie verstrekt worden.


Beste mensen,

Sacha en zijn danseressen zullen op 11 februari 2011 optreden met de band Wir sind Spitze en Fabrizio. Dit optreden zal in een grote tent in Sittard plaatsvinden.Beste mensen,

op dit moment is Sacha bezig met de opname van zijn carnavalslied voor het Limburgs Vasteloavondsleedsjes Konkoer(LVK), wat dit jaar zal plaatsvinden in Panningen. Sacha wil jullie een tipje van de sluier geven. Het lied gaat in ieder geval over EIN BEIN. Of dit de benen van zijn danseressen zijn, blijft nog even een verrassing ! Elke 14 dagen zal meer informatie over het lied geplaatst worden, dus hou de website in de gaten !

Beste mensen,

in de maand september komt de nieuwe CD van Sacha uit.
De CD zal als titel hebben "Doog ins mit". De titel heeft betrekking op een nieuw (feest)nummer dat ook op deze CD te beluisteren is.

Op deze CD staan nummers die van elk evenement een feest maken! De nieuwe nummers hebben een hoog meezinggehalte. Tevens kan ik jullie mededelen dat van elk nummer een videoclip wordt gemaakt.
Deze zijn te zien op Videoclips. De videoclips zullen in augustus en september worden opgenomen.
 
   
   
   
Beste mensen

De afgelopen maanden is Sacha druk bezig geweest met het opnemen van nieuwe nummers voor het komende seizoen. 2 titels zijn al bekend en hebben de naam:
"Doog ins mit" en
"Ode aan Tirolerland".
Zeer geschikt voor oktoberfest, bierfeest of de carnaval. Tijdens de optredens zullen beide nummers worden gepresenteerd. Hou deze nummers dus de komende tijd in de gaten !

Daarnaast heeft Sacha het lied "Grendelplein" opgenomen. Een lied opgenomen voor de CD "Sjotter aan de Poort". Deze CD draagt bij als opbrengst voor het totstandkomen van een bronzen beeld bij het Grendelpoortje (Onderaan de Cauberg-Valkenburg).
 
   
   
   
Sacha is momenteel druk bezig met het opnemen van een aantal nieuwe Limburgstalige nummers die de feestvreugde bevorderen.
Zeer geschikt repertoire voor een oktoberfest, tiroleravond of voor de carnaval. Succes verzekerd !!
 
   
   
   
Op zondag 24 januari 2010 zal er weer het beste kindercarnavalsliedje van Limburg gekozen worden bij het "Kinger Vastelaoves Leedjesfestival 2010 (KVL)".
Elf jonge finalisten strijden dan voor het beste kindercarnavalsliedje van Limburg.
O.a. Sacha zal het publiek alvast opwarmen en in de stemming brengen voor dit grote festijn. Naar verwachting zullen ruim 1000 bezoekers aanwezig zijn.

Bij deze verkiezing is ook L1-TV aanwezig met hun programma "de Kinjerkraom".
 
   
   
   
Er kan weer gestemd worden op de Top111.
Stem nu op de top111 aller tijden
!
Die kent zijn hoogtepunt op carnavalsdinsdag op de Markt in Meerssen. Op deze middag zullen vanaf 13.11 uur de beste Limburgse artiesten de revue passeren en hun lied dat gekozen is in de top 111 ten gehore brengen.

Zo kunnen jullie ook op Sacha stemmen, met zijn carnavalshit "Onderaan De Berg"!
Stem dus en ga naar www.top111.nl
 
   
   
   
Beste mensen,

Sinds de uitverkiezing van de Valkenburgse Carnavalsjlager 2010, blijkt het lied
"Onderaan De Berg" niet alleen in de regio een doorslaand succes te zijn, maar zelfs in Belgisch Limburg. Het lied is te downloaden op www.pebble-music.nl  (zie artiesten).
 
   
   
   

Beste mensen,

Zaterdag 7 november j.l. heeft de Valkenburgse Carnavalssjlagerverkiezing plaatsgevonden in de Gemeentegrot in Valkenburg.

Een 7 tal liedjes werden deze avond gebracht door de volgende artiesten:
Rowena, Jordy Swillens, De Kletskop (winnaars vorig jaar), Cor Meyer, Jan Haasen en ik.

De avond was zeer spontaan verlopen en elke artiest mocht 2 x zijn lied zingen. Nadat de stemmen van het publiek waren geteld en de vakjury hun stem had laten gelden, bleek
Sacha de winnaar
Rowena werd tweede en de
Kletsjkop derde.

Onderstaand een foto van Sacha met zijn danseressen.

 
   
 
   
   
   

Beste mensen,

Zoals jullie weten heeft Sacha begin oktober 2009 zijn nieuwe CD-single uitgebracht met de 2 liedjes :
- Onderaan De Berg en
- Veer goon mit de Kabelbaan.

Van beide liedjes heeft Sacha een videoclip opgenomen. Beide clips zijn te bekijken op de pagina Videoclip.

Veel kijk en luisterplezier!

 
   
   
   
Hoes Carnavals CD Op de nieuwe CD staan 2 nummers:

1.Onderaan De Berg
2. Veer Goon Mit
    De Kabelbaan.
   
   
   
Sacha Savelberg  

Songs nieuwe CD:

1. Ingelke van miech
2. 't Veult wie un wonder
3. De erme muzikant
4. Hey hey hey
5. Es iech diech zeen
    laupe
6. Iech hŲb un Griekse
    week gehad

   
   
   

Beste mensen,

ik kan jullie vertellen dat ik in het laatste weekend van maart 4 nieuwe nummers heb opgenomen.

1 nummer is te beluisteren op Artiesten uit Limburg
Het nummer heet 'T veult wie un wonder. De andere 3 nummers zijn echte feestnummers en zullen zeker de feeststemming bevorderen.

Zoals jullie zullen begrijpen kan ik over de nieuwe nummers nog niet te veel vertellen. Maar ben je toch nieuwsgierig geworden, kom dan zeker tijdens 1 van mijn optredens luisteren, want dan zal ik ze zeker zingen !!
image
image